La Mav stangrinamasis paakių kremas nuo raukšlių

Jei turėčiau apibūdinti savo tinklaraščio tematiką  vienu žodžiu, greičiausiai, tai būtų „natūralus“, „organiškas“, „ekologiškas“ ar, bet kuris giminingas šios kilmės žodis, kuris yra dažniausiai minimas mano įrašuose. Nors kasdienėje rutinoje naudoju įvairias produktų variacijas ir tikrai toli gražu nelaikau savęs natūraliste, atrasti išskirtinius, mano odai geriausiai tinkančius ir be abejonės saugius produktus visuomet daugiau nei įdomu, tačiau pirmasis prisilietimas ir susipažinimas pradinėje stadijoje suteikia galimybę susidaryti tik pirminį įspūdį, tad prieš pateikdama galutinę apžvalgą visuomet produktą testuoju mažiausiai mėnesį, siekdama jums pristatyti kuo aiškesnę ir tvirtesnę nuomonę kurią galėčiau pagrįsti.
Šia trumpa įžanga noriu jums pristatyti mano asmeniniam pasirinkimui naujai išbandytą „La Mav“ firmos stangrinamąjį paakių kremą nuo raukšlių, kuris gana sėkmingai užmezgė ir per pastarąjį mėnesį laiko įtvirtino ir „išbandė“ mūsų draugystę. Nors pirminė produkto paskirtis yra stangrinamoji, skirta kovoti su ankstyvomis raukšlelėmis, manau jog išankstinė prevensija neturi konkretaus amžiaus intervalo, tad siekiant atitolinti šį odos „etapą“ skirti išskirtinį dėmesį paakių zonai yra tiesiog būtina.


Papilkėjusi ir į sausumą linkusi paakių zona yra viena iš problematiškiausių mano veido sričių, kuriai visuomet skiriu daugiausia dėmesio. Žinoma testuodama produktą negalėčiau jo įvertinti kaip būtent prevensinės priemonės prieš raukšles, tačiau lengva, aksominė kremo tekstūra suteikė gyvybingesnį, pamaitintos ir sudrėkintos odos įspūdį, bei pašviesėjusį odos toną, kurį ėmiau pastebėti po poros savaičių naudojimo.
Rytais ši procedūra tapdavo malonia terapija, nes produktą iš vakaro palikdavau šaldytuve, tad be visų mano paminėtų pojūčių, paakių zona tapdavo maloniai atgaivinta ir mažiau patinusi. Pati produkto sudėtis taip pat džiugina, kadangi nors tai ir 89% organiška ir 100% veganiškos, augalinės kilmės priemonė, sudėtyje esantis valgomosios ybiškės ekstraktas yra prilyginamas natūralios kilmės botokso alternatyvai stangrinančiai itin delikačią paakių zoną ir užpildančiai raukšleles. Sudėtį taip pat papildo žaliadumblių ekstraktas, vitaminas C, bei riebiosios rūgštys pastebimai didinančios odos lipidų kiekį, kurie drėkina ir atstato akių kontūrą.
Pats produktas visiškai bekvapis ir neutralus, neturi jokio specifinio ar stipraus natūraliems produktams dažniausiai būdingo kvapo pagrindo. Nors produktų linija yra orientuota į 30-60 metų moterų amžiaus intervalą, dar tik pradėdama pažindintis su prevencinėmis priemonėmis prieš raukšles, likau maloniai nustebinta ne tik pačiu produktu, bet ir pažintimi su patikimu, sertifikuotu prekiniu ženklu, kuris pirmine idėja ne tik siekia užkirsti kelią senėjimo procesams, bet ir pristato natūralią, jokių žalingų cheminių ingridientų sudėtyje neturinčią ir ant gyvūnų netestuojamą produkciją. 




Vertinant „La Mav“ produktų kainą, ją priskirčiau aukštesnei nei vidutiniškai, tačiau, tai vienas iš tų atvejų kuomet akivaizdu jog už patikimą prekinį ženklą, saugius ir organiškus ingridientus tenka sumokėti atitinkamai. Kremo tekstūra labai lengva, naudojasi itin skalsiai, tad pilnai padengti paakių zoną pakanka vos nepilno paspaudimo. 15 ml kiekio turėtų pakakti ilgam, nes kremą siekdama geriausių rezultatų vertinimui  ir maksimaliam drėkinimui naudodavau tiek ryte, tiek vakare. 
Apibendrinant, patirtį vertinčiau kaip sėkmingą, kuri prasidėjusi mano gana skeptišku požiūriu finale tapo sėkminga. Jau ne kartą esu minėjusi jog mano asmeniniu požiūriu, pirminė odos priežiūra ir tinkamas jos paruošimas yra labai svarbus pagrindas sekančiam, makiažo žingsniui, kuris nors ir minimalus ir kasdieniškas ant tinkamai paruoštos paakių ir veido sričių zonos atrodys kur kas natūralesnis ir „kokybiškesnis“.

Norinčioms plačiau pasidomėti „La Mav“ produkcija labai rekomenduoju užsukti į oficialų platintojo puslapį Lietuvoje ( http://www.bioeco.lt/lt )  kuriame rasite gerokai daugiau mano dar nepaminėtos informacijos ir galėsite nuodugniau išnagrinėti sudedamąsias dalis ir bendrą produkcijos „gimimo“ procesą.

MELANCHOLIJA